Nedre Glomma Gjeddefestival 2024 - let's go!



Det begynner å nærme seg den tiden av året - mer spesifikt årets høydepunkt. Nemlig Nedre Glomma Gjeddefestival. Også i år avholdes dette på Furuholmen og det kommer til å bli fullstendig sheriff som alltid!

Jeg og Ali er som alltid klare og "taggade" som vanlig.

Det har blitt forholdsvis begrenset med fiske så langt i år for min/vår del - mye pga at det også i år har vært høy vannføring i elva store deler av våren/sommeren. Så får vi håpe nå da, at elva synker seg ned til normale forhold før siste helga i august - sånn at i hvert fall vannforholdene er så gode som mulig. Akkurat nå er det veldig mye vann og vannet er kakao. Ikke akkurat flotte forhold.

Nytt av året for vår del er jo at båten har blitt "oppgradert" med en Minn Kota trollingmotor. Det kommer selvfølgelig ikke til å gjøre at Team Riverpigs kommer til å få noe mer fisk (😂), men det vil ihvertfall gjøre fisket vårt mye enklere.

Det blir også litt spennende å se hvordan de ender opp med å gjøre det med regeler i forhold til LiveScope etc. I fjor ble det noen centimeter trukket fra fisk for de som brukte LiveScope, mens i år tipper jeg at det blir en egen klasse.

Vi gleder oss veldig!

Sees på Furuholmen.

https://www.furuholmen.as/
https://www.furuholmen.as/kafe/
https://www.furuholmen.as/overnatting
Vedtørka kafè