Om Team Riverpigs

Team Riverpigs består av to forholdsvis ivrige fiskere. Først og fremst snakker vi predatorfiske - og da i all hovedsak gjedde. Vi fisker stort sett i Nedre Glomma (Sarpsborg-området). Dette faller seg helt naturlig siden en av oss bor rett ved elva og har bryggeplass og båt 50 meter fra huset.

Etterhvert som unger blir eldre og klarer seg mer og mer selv kommer det til å bli mer tid/mulighet for fisking og da er det nok ikke helt usannsynlig at andre gjeddevann kommer til å prøves. Det finnes mange flotte vann innen for rimelig nærhet her i Østfold...
Det skal også nevnes at undertegnede er den desidert mest ivrige av oss og er den som skriver på denne bloggen og vedlikeholder den. Ali fisker ikke overveldende mye på egen hånd. Det blir for det meste når han har mulighet til å bli med meg.

Åja, meg = Helge Norvang.

Helge Norvang

PB gjedde: 10780gr - 123cm

For min del så syns jeg jerkbaitfiske og gummifiske (shads) er desidert morsomst. Det er da man virkelig får kontakt med fisken. Jeg syns det er helt ok å dorge også, men jeg kunne aldri bare gjort dette. Dorging foregår når man trenger å hvile armer og rygg litt og når man ønsker å dekke større områder på kortest mulig tid (som f.eks. i konkurranser).

Ali fisker som nevnt ikke allverdens mye på egen hånd, selv om han har Haldensvassdraget som sin nabo. Men han er ikke vanskelig å be med på fisketur.
Ali hadde aldri fisket før jeg tok han med på en tur sommeren 2014. Etter han fikk sin første gjedde ble han totalt hekta (som så mange før han).

PB gjedde: 7440gr - 89cm

Ali