En foreldet rapport fra årets Nedre Glomma Gjeddefestival

Jepp, veeeeeldig sent ute, men...

Årets høydepunkt skjedde siste helga i august, i nedre Glomma. Camp på Furuholmen som vanlig. Ali og jeg gjorde som alltid - dro opp på fredag ettermiddag og fikk etablert oss.

Nytt av året var at NGGF også skulle være NM i gjeddefiske. Gøy. Vi valgte å ikke melde oss inn i NJFF for å få være en del av denne delen av konkurransen.

Jeg kjenner at jeg ikke er heeelt motivert for å skrive en masse greier denne gangen, sikkert mye fordi det har gått såpass mye tid siden det skjedde... så jeg skal gjøre det kort og fokusere på høydepunktene.

Vi startet lørdagen med ei kjent grunne i Mingevannet. Ble vel litt overrasket over at ingen andre hadde tatt turen dit først, men det skulle vise seg at vi bør være litt glade for. I løpet av de par første timene hadde vi gjedder på henholdsvis 99cm og 97cm. Begge fiskene representerer de største vi som team har fått i konkurransesammenheng noen gang. Veldig bra! Ali hadde også to missede hugg på samme plassen - som godt kan ha vært fine fisker det også.

Men så skulle det vise seg da, at bortsett fra å fylle papiret i løpet av helga - ble det ingen flere fine fisker. 3 små gjedder til ble fasiten.

Men uansett så endte vi opp med vår beste plassering (i hvert fall i forhold til antall deltakere) - en fin 17.plass (tror jeg) - av 76 team (vel?).

Som vanlig en super helg med masse fisking, skitsnakk og kos på kvelden.

Tusen takk til arrangørene, vertene på Furuholmen og alle deltakere - og ikke minst en gigantisk gratulasjon til vinneren av alle kategorier - Didrik! Helt sinnsykt rått!

Gleder oss allerede til neste års NGGF!