Diverse kjøpt fra AliExpress

Jeg har blitt litt småforelsket i AliExpress.com. Tidligere har jeg bestilt multifilament-sene og ei pakke med GoPro-tilbehør derfra. Jeg har ikke fått testet sena ennå, men skal testes til våren. Ut i fra hvordan den ser ut og hvordan den føles så er det ingenting å utsette på den, men den virkelige testen vil foregå i vannet. Spent på utfallet. 1000m for 100 kroner!

Forleden bestilte jeg 100 swivels/clips (link) (100 kroner), en pose med 100 splitringer (link) (30 kroner) og 4 klikk-tellere (link) (50 kroner). Swivels/clips fikk jeg i posten her om dagen og det ser meget lovende ut. La meg påminne om 100 stk for 100,- kroner (fri frakt)!! Det er minst 1/10 av prisen i butikkene her! Jeg må innrømme at jeg ikke hadde de helt store forventningene til kvaliteten og jeg må presisere at jeg ikke har testet de ennå. Men de ser veldig bra ut og kjennes veldig bra. Det virker som det er samme metall som brukes på de man kjøper her i landet og de virker solide. Viser det seg at dette stemmer så er det faktisk helt absurd hvor mye penger man sparer.

Jeg skal innrømme at jeg drar innom tanken på at man burde kjøpe lokalt for å støtte mer "lokale" produsenter (dog, jeg vet ikke hvor Berkley's swivels blir produsert), men... Jeg klarer rett og slett ikke å la det argumentet vinne over at jeg faktisk sparer masse penger på dette. Egoistisk? Kanskje...

Det neste som skal kjøpes og testes fra AliExpress (og sannsynligvis Kina) er treblekroker. Dette er noe jeg bruker endel og det blir dyrt i lengden når en pakke koster godt over 100 kroner i butikken. Igjen, jeg har ikke de helt store forventningene til slike varer fra Kina, men jeg har blitt overrasket før, så hvorfor ikke..? Det er jo så billig, så det er verdt å prøve, tenker jeg.