Oppsummering av årets høstfisketur


Litt sent ute, men bedre sent enn aldri 😀

Etter mye fram og tilbake i forhold til dato for høstfisketuren, landet vi (jeg og Ali denne gang) på lørdag 24.oktober. Planen var egentlig søndag, men vi holdt godt øye med værmeldingen i forkant og når alt tydet på at søndagen kom til å bestå av møkavær (mye regn og mye vind), bestemte vi oss for å ta lørdagen i stedet... og det skulle vise seg å være en brukbar avgjørelse (med hensyn til vær i hvert fall).

Vi putra utpå når det lysnet og var ute til det ble mørkt. Elva førte en del mer vann enn vanlig, men ikke så altfor ille. Sikten i vannet var ok, men ikke noe mer. Kakao med altfor lite kakao i, tenker jeg vi kan si.
Været holdt seg bra hele dagen. Det var overskya, men ingen nedbør. Rundt 7-8 grader i lufte og ca 8 grader i vannet.

Vi fisket på flere av de "vanlige" stedene i løpet av dagen og oppsummeringen er ganske enkel egentlig. Det var seigt. Vi fikk til sammen 7 gjedder opp i båten og hadde kanskje to hugg utover det. To av de var ok i størrelsen (3-4 kg) og disse to fikk vi hver for oss, nesten samtidig (2-3 minutter mellom). 


En fin tur, alt i alt, selv om de store gjeddene uteble. Vi var heldige med været og det er jo alltid deilig å være ute på elva.