Årets høstefisketur - med en vri

De siste årene har jeg og Dag Ronny hatt en fast fisketur på høsten sammen. Disse turene bruker å havne et sted mellom midt i september og midt i oktober. I år så har det rett og slett ikke vært mulig for Dag Ronny å få til denne turen. Men, det betyr jo selvfølgelig ikke at det ikke blir høsttur av den grunn! Ali har fisket veldig lite i år - og så og si ikke noe sammen med meg. Må nesten skylde på korona-faenskapet. Og av den grunn så var ikke Ali spesielt motvillig når jeg spurte om han var klar for en heldagstur med gjeddefiske!Vi booket inn søndag 11.oktober. Dette gikk i vasken - da elva steg ganske mye uka før pga. masse regn. Ingen vits å sløse bort en dag på gjeddefiske når elva har for mye vann. Erfaringsmessig så er dette aldri en bra greie. Fikk egentlig bekreftet dette et par dager før, da jeg så at Ambulansen hadde vært ute på elva en dag og spurte hvordan det hadde gått: 0 fisk.
Så, søndagen etterpå da mon tro? Neida, da var det booket familiemiddag/bursdagsmiddag hos ho mor. Tar seg vel heller dårlig ut å be om utsettelse på det selskapet, fordi jeg vil fiske gjedde.
Så, vi endte opp på søndag 25.oktober. Usikker på om dette er helt optimalt. Det begynner å bli kaldt ute og dagene blir kortere og kortere i et sinnsykt tempo. Men, sånn er det.

Blir spennende å se om elva har gått ned til normalen innen den tid. Tror det er hipp som happ om vi skal kunne ha et bra fiske den dagen. Så er det også bare å håpe at været er med oss. Vi drar ut uansett, men det hadde jo vært hyggelig om været var ok. Så lenge det ikke regner og blåser for mye, så er jeg happy.

Så da er det bare å krysse fingrene for normal vannstand, godt vær og godt fiske. Hadde vært ille fantastisk å klippet en skikkelig bra gjeddemadam eller to!

Prekæs!