Ikke lenge igjen nå...

Har vært sykt dårlig på å skrive noe som helst her siden i fjor. Hvorfor? Vet ikke. Har ikke tenkt så veldig mye på fiske i vinter rett og slett.

Men nå, nå som våren virkelig begynner å vise seg - nå begynner det å skje ting. Jeg ser isen har gått på Glomma her nede, det går faktisk an å fiske fra land de fleste stedene i "storelva". Og ikke minst, i dag leverte jeg båten til Båt Partner i den andre byen, for service på F30'en min. Regner med at den er klar i morgen. Så da er det bare å vente til det er tilnærmet isfritt rundt rampa og få satt ut båten. Har ikke vært og kikket der nå, men regner med at det fortsatt ligger bra med is der (grunt og forholdsvis stille vann) - i en avstikker fra "storelva". Men, håper og håper hardt på at det er mulig å slenge balja på vannet i påskeuka om ikke annet. Man gleder seg!

Håper og tror at jeg skal få til mer fisking i år enn i fjor. I fjor var et merkelig år med kone som fikk hjertestans og annet faenskap, så naturligvis ble det mindre fisking. Men i år altså...

Håper i det lengste at Aremark Gjeddekonkurranse blir arrangert i år, men akkurat slik det ser ut nå (med tanke på Covid-smitte), så skal det vel mye til at det er forsvarlig å arrangere noe sånt allerede i juni... Vi får se. Man må få lov å håpe litt :).

Ellers er det vel ikke så mye mer å si. Jeg har ofte tidligere tenkt ut strategier jeg skal prøve i kommende fiskesesong, baits som skal fokuseres på, steder som skal prøves, etc.... men i år er det skrællt med sånt. Jeg tror rett og slett bare jeg skal kose meg - og ikke tenke så jævlig mye utover det.

Det er dog noen baits jeg gjerne skulle hatt kloa i. Får ikke tak i de i Norge ennå, så vidt jeg vet. Men gidder ikke bestille fra Sverige heller, da det brått blir ille dyrt med moms, toll og annet faenskap. Jeg har nok baits som det er egentlig og, så skal vel ikke grave meg ned...

Ok, kanskje vi sees ute på Glomma snart?

Skitt fiske folkens!