Rapport fra konkurransen på Kornsjø

Søndag 29.april 2018 var Team Riverpigs med i gjeddefiskekonkurransen på Kornsjø, i regi av Fiskespecialisten i Ed. Martin Buer fra AGK stilte med båt og utrolig trivelig selskap. Stor takk til Martin 😃.

Martin var på plass dagen før og overnattet på ei hytte sammen med noen kompiser. Ali og jeg kom rundt 08 på søndag morgen.

Martin hadde vært på Kornsjø søndagen før for å peile ut bra plasser og hadde funnet ei vik som virket lovende, så vi kjørte rett dit. Dette var en ganske stor vik med mye grunnområder, men også et skikkelig dyphøl utenfor. Akkurat på kanten til dypet stod det helt vanvittige mengder med betesfisk. Altså, såpass ille at ekkoloddet faktisk trodde det var grunnere enn det var. Da er det tettpakket.

Jeg satt på det betet jeg fikk så og si all fisk på i fjor våres - nemelig McPike 18cm rød/svart. Og tror du ikke det smalt til på andre kastet? En fin konkurransefisk på 86cm. Bra start! Skulle dette bli en fantastisk fiskedag?? Svaret avslører jeg allerede her: NEI!

Vi fikk 5 fisk tilsammen denne dagen, hvor 3 av de kom den siste timen - inne i en snok-infisert vik. Dessverre var det bare sniper.

Alt i alt var det dog en fantastisk fin dag på vannet. Det var flott vær, hyggelig selskap og alltid morsomt å fiske, selv om resultatet ikke blir tipp-topp.

Vi stiller sikkert til samme konkurranse til høsten også.