Årets største så langt

Det regnet massivt midt på dagen i går, mandag. Jeg hadde lyst å fiske på ettermiddagen, men tenkte at om det regner sånn, så gidder jeg ikke. Men det ga seg gett og rundt 17-tida så tøffa jeg utpå. Da var det faktisk veldig gode forhold. Ingen vind, bra temperatur og overskyet. Det regnet når jeg kjørte oppover riktignok, men det ga seg kjapt. Det føltes hett. Værvarselet sa at det skulle begynne å blåse hardt utover ettermiddagen, så jeg gønna på for å få litt tid på gromplassen før det begynte. Det klarte jeg...

Det tok ikke mange kasta før jeg fikk årets hugg. Steike som det smalt! Dessverre satt ikke krokene denne gangen. Jeg fisket medstrøms i ei bakevje, så det kan være årsaken. Mulig det var litt slakkline eller noe når det høgg. Fikk dette på video, så ta en kikk (se nederst her).

Siden jeg visste at det kom til å blåse opp kraftig, var jeg litt stressa på tid og klassisk meg begynner jeg da å bytte baits hele tiden. Det er jo så idiotisk egentlig men... Satt på en Buster Swim og etter noen få kast smalt det til igjen. Ble slakkhugg dette, men denne gangen gikk det bra. Fisken satt. Kjente at det var noe større. Fikk den inn til båten og skulle håve den. Da setter kroken seg i ramma på håven! Neeeei! Dette har skjedd før og det gjør jo at det er et helvete å få fisken i håven! Fisken ruller og løsner fra kroken. Jeg legger oppgitt fra meg håven, men heldigvis så tar jeg en kikk i vannet og ser at fisken fortsatt ligger i vannflata. Får tak i håven og scooper opp fisken! Hurra! Dette er også med i videoen nederst her.

Fisken målte 102cm og veide 7780gr. Årets største, med god margin.

Så begynte det å blåse... noe så inni hampetåka!

Fikk et par sniper på en annen plass, før jeg kjørte hjemover i stormen.

102cm - 7780gr