Jeg slår et slag for Westin Rawbite!
Jeg har fisket endel med Westin Rawbite de siste par årene og har syns disse har vært fantastiske. Men så, i våres, kjøpte jeg meg den største varianten (17cm/100gr) i fargen Crystal Perch... Det var ikke det dummeste jeg har gjort, for å si det mildt.

Jeg har fått veldig mye på denne (bruker den bare på dorg) denne våren og sommeren. Senest i går ettermiddag smalt det på en 8,5kgs. 

Klart, det er jo en kjent sak at når man får fisk på et bete, så får det også mer tid i vannet. Men, må også nevne at jeg alltid har et annet bete på stang #2 (og flere hvis jeg gidder å kjøre paravan) og det er så og si alltid at det er Rawbite'en som blir tatt.

Betet har en fantastisk gange og ikke minst en herlig profil - og det er dette jeg tror gjør at den fungerer såpass bra. Den har en ganske tykk profil og lager selvfølgelig mye lyd med kulene sine (dog, dette gjelder jo for de fleste "moderne" wobblere).

Så, løp og kjøp. Jeg var ute i stad og sikret meg en til (husker ikke navnet, men sølv-kropp og oransje buk). Tipper den kommer til å se rimelig mørbanka ut når sesongen ebber ut 😀.

Må forøvrig si at jeg Westin er et merke jeg har blitt mer og mer glad i (og imponert over) den siste tiden. Rawbite er en ting, men Bullteez æ gett! Fantastisk flott bete!